Stockholms Bad & Byggmästarlag AB

badrumsRenovering STOCKHOLM

Totalrenoveringar av badrum i Stockholm med omnejd

VI HJÄLPER DIG GENOM HELA PROCESSEN

Oavsett om det gäller ett helt nytt badrum eller en renovering av ett befintligt badrum i Stockholm kan vi på Stockholms Bad & Byggmästarlag hjälpa dig genom hela processen.

Vi kan ge dig expertråd och hjälpa till med allt från design och renovering till alla typer av rördragningar och VVS-installationer. Stockholms Bad & Byggmästarlag har många års erfarenhet inom badrumsrenoveringar i Stockholm och kommer att säkerställa att du får ett badrum som går i linje med dina önskemål.

Innan renoveringen kan ta sin början har du säkert en del frågor. Förmodligen vill du veta hur lång tid din badrumsrenovering kommer att ta och hur mycket det kommer att kosta.

Vi kan snabbt presentera ett prisförslag för dig så att du får en klar bild gällande priser och tidsuppskattning. Du kan känna dig trygg med att vi har stor erfarenhet av både mindre och mer storskaliga badrumsrenoveringar i Stockholm med omnejd.

Kontakta oss idag eller begär offert så hjälper vi dig!

David
Badrumsrenovering 10 kvm i Hägersten, Stockholm
Läs mer
Grymt nöjd med vårt nya badrum. Det blev galet fint med hög finish på alla små detaljer. Kul att se hur min skiss blev till verklighet - precis som jag tänkt mig. Tätskiktsbesiktning och slutbesiktning (plus stickprovskontroll från BKR) flöt igenom helt utan anmärkning. Allt korrekt gjort och alla egenkontroller och papper på plats. Otroligt skönt. Ska snart renovera vår gästtoalett och kommer anlita Stockholms Bad & Byggmästarlag AB igen.
Jim
Badrumsrenovering 6 kvm i Saltsjö-boo, Nacka
Läs mer
Mycket nöjd över resultatet av mitt badrum, jag följde processen dagligen från rivning till färdigställande och bygget är proffessionellt och yrkesmannamässigt utfört, kommer kontakta dem även förnästa badrum och om jag ska klaga på något så tog det en vecka längre än utsatt tid, dock berodde detta på sjukdom hos hantverkaren och kommunicerades av avtalsansvarige

Utmärkt

89%

Mycket bra

11%

Bra

0%

Dåligt

0%

Mycket dåligt

0%

Vi är redo att göra renoveringsprocessen så enkel och smidig som möjligt för dig. Du behöver bara berätta för oss hur du vill ha det och därefter verkställer vi enligt dina specifikationer. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller för att få mer detaljerad info gällande vårt erbjudande inom badrumsrenovering i Stockholm.

För ett förutsättningslöst samtal, ring oss på 072-322 33 12.

Vi bygger din dröm

Vi förverkligar den åt dig. Betalning sker efter slutfört projekt.

Våra tjänster

Vi erbjuder det mesta inom bygg, renovering och inredning.

Badrumsrenovering

Vi är experter inom badrumsrenovering och erbjuder helentreprenad.

Köksrenovering

Med en bred och lång erfarenhet av köksrenoveringar kan vi utför både enklare och mer komplicerade arbeten.

Totalrenovering

Behöver du genomföra en större renovering som involverar olika komplexa moment kan du alltid anlita oss.

Bli inspirerad

Har du svårt att hitta inspiration till ditt nästa renoveringsprojekt? Kolla in våran instagram nedan.

Offertförfrågan